A lakás berendezése után thai masszázsra mentünk

A mai viszonyok mellett ugyan lépten-nyomon azt sulykolják, hogy vegyél házat, itt a CSOK, itt a Babaváró meg a nem tudom én mi, azért nem egyszerű lakást találni és megvenni se. Hogy akkor már a berendezésről és a többiről ne is beszéljünk. Mi lassan fél hónapja vagyunk túl ezen a hajcihőn, és néha még most sem tűnik teljesen felfoghatónak.

Egyfajta házavató ajándékként kaptuk a romantikus páros masszázst a húgomtól, mivel ő is látta, mennyire elfáradtunk ebben a nagy munkában, és hogy nem került kevés pénzünkbe se. Épp ezért, ez most az ő számlájára ment. Egyfajta házavató és szülinapi ajándék volt, mivel a férjemmel nagyon közel van egymáshoz a születésnapunk.

A húgom egy romantikus páros masszázst választott Budapest belvárosában kettőnknek. A szalon a Király utcában volt, de később ránéztem a honlapjukra, és van nekik egy a Síp utcában is. Nincsenek olyan messze egymástól. Persze, ugyan mondják, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, én azért mégiscsak megtettem. Persze a páros masszázst egyből ugye 2 főre kell venni, így a luxus páros masszázs pezsgővel, rózsaszirmokkal, csoki szökőkúttal (amihez epret adtak) meg szabadon választott kilencven perces masszázzsal, plusz fél óra relaxációval (ami összesen ugye két óra) szerintem egyáltalán nem sok érte a feltüntetett ár.

A szalon maga nagyon szép és rendezett volt, a fogadtatás pedig nagyon udvarias, és tényleg úgy bántak velünk, mint a hímes tojással. Na, nem feltétlenül a masszázs alatt, de azt előre jeleztük, hogy egyikünk se veti meg, ha kicsit jobban megdolgozzák. Hírből már hallottuk, hogy nem feltétlenül kell gyengéd bánásmódra számítanunk, de ez egyikünket se lepte meg, hiszen pont az lenne a lényeg, hogy a kevésbé mozgatott izomcsoportokat aktivizálják.

Mivel az ár már rendezve volt, nekünk csak választani kellett a sok masszázs közül. Végül mind a ketten olajos testmasszázs mellett döntöttünk. Egyikünk sem kimondottan szégyenlős, így a levetkőzéssel nem volt probléma. Plusz egyből szembetűnt, hogy a masszőrök mindent nagyon professzionálisan kezelnek, így fel sem merült bennem a féltékenység. A masszázs maga, ahogy azt várni lehetett tőle, minden szempont alapján kielégítő volt. Nekem kimondottan kellemes volt, és Kristóf a masszázs felénél be is aludt, szóval szerintem ezzel mindent elmondtam a részéről. Persze ez csak annyit jelentett, hogy nekem jutott több a végén a csoki szökőkútból meg az eperből. És egy kis lelkiismeret-furdalásom sincs tőle.

Azt kell mondjam, az ott eltöltött két óra minden kiadást megért volna akkor is, ha mi fizettünk volna érte, így meg még inkább. Utólag én azért ránéztem még a különböző masszázsaikra, és úgy döntöttem havonta mondjuk egy nyakmasszázsra igazán megérné hozzájuk bemenni. Elsőnek egy fél órásra gondoltam, és ha tényleg tapasztalom a jó hatását, akkor havi egy órára mindenképp megéri majd beülni.

Ha nem tudjátok, merre mennétek évfordulóra, vagy egyéb neves alkalomra, egy romantikus páros masszázs Budapest belvárosában biztos megéri.