A munkatársaimat egyedi pólókkal fogom megajándékozni

Egy ingatlanügynökségnél dolgozom. A munkaközösség rendkívül jó nálunk. Nem vagyunk sokan, csak öten, lehet pont ezért tudott ilyen erős csapat kialakulni. A kollégákkal rengeteg programot szervezünk a munkán kívül is, ismerjük egymás családját, hiszen gyakran családostul járunk össze.

Jövő hétvégén a szombati napot ismét együtt fogjuk tölteni, csak mi öten. A főváros melletti egyik szuper túraútvonalat készülünk bejárni. Kitaláltam, hogy meglepem a bandát valami olyan ajándékkal, ami a csapategységet csak tovább erősíti. Nem kellett sokat gondolkodnom, hogy mi legyen a meglepetés, ugyanis régóta vágytam már egy céges, egyforma pólóra. Nem tudom, hogy a munkatársak hogy vannak ezzel, sosem mondták, hogy ők is szeretnének egy ilyen ruhadarabot, de az biztos, hogy lesz nekik. Lehet, hogy gagyiságnak fogják tartani, de biztos felveszik majd a kedvemért.

Az ötlet tulajdonképpen onnan jött, hogy néhány éve a barátaimtól kaptam egy vicces pólót, amire a szöveget és a képetis ők találták ki. Ekkor szerettem meg az egyedi pólókat. Sokszor gondoltam rá, hogy kéne készíttetnem ilyen pólót, de nem jutottam el soha odáig, hogy valóban csináltassak, így nem is tudtam, hogy hol kell ilyesmit vásárolni. Az üzlet felkutatásában az egyik haverom segítségét kértem, tőle kérdeztem meg, hogy annak idején az én ajándékpólómat honnan szerezték be. A barátom egyből küldte is a lolmarkt.hu/egyedi-polo linket, azt ajánlotta, hogy innen vásároljak.

Amint időm engedte, egyből felmentem a lolmarkt.hu/egyedi-polo weboldalra, ahol a leírások között külön kitértek arra, hogy az egyedi pólók a cégek esetében is ideális választásnak bizonyulhatnak. Az internetes oldal szerkesztői szerint a cégek jól tudják hasznosítani ezeket a ruhadarabokat, többek között a vállalkozással összefüggő rendezvényeken. Ezt főként azzal indokolják, hogy az egyedi pólók egységet biztosítanak a cég alkalmazottai számára. Bár én nem ebből az indíttatásból döntöttem az egyedi pólók vásárlása mellett, belátom, hogy erre is hasznosak lehetnek a pólók.

Az olvasottak csak még jobban megerősítettek abban, hogy a pólók készíttetése jó ötlet. Emiatt a weboldalon utánanéztem a vásárlási folyamatnak is. Kiderült, hogy kis darabszámú megrendeléseket az üzletben, személyesen vesznek fel a cég munkatársai. Ebben az esetben akár azonnal is el tudják készíteni a megálmodott pólót. Nagyobb mennyiségű, pontosabban húsz darab fölötti pólóvásárlás esetén transzfer- vagy szitanyomással készítik el az egyedi ruhadarabokat, vagy esetleg digitálisan nyomtatják. Ebben az esetben előre meg kell rendelni a pólókat.

A pontos ár előre nem meghatározható. A végső összeg a pólók darabszámától, a színek és a nyomatok számától is függhet, emiatt érdemes először árajánlatot kérni, e-mailben vagy telefonon keresztül. Azt azonban lehet tudni, hogy egy egyedi póló ára hozzávetőlegesen 3.500,- és 4.500,- Ft között mozoghat.  

Biztos vagyok benne, hogy a minta megtervezése számomra igazán nagy fejtörést okoz majd, mivel eléggé határozatlan személyiség vagyok. A weboldalon azonban azt olvastam, hogy a cég munkatársai szívesen segítenek a minta megtervezésében és a betűtípusok kiválasztásában is. Ez nagy segítség lehet számomra, valószínűleg igénybe fogom ezt a lehetőséget venni.

Holnap bemegyek az üzletbe, addig megpróbálom átgondolni a terveimet. Bízom benne, hogy valóban segítőkészek lesznek a boltban és segítenek pontosan kitalálni, hogy milyen pólót csináltassak. Izgatottan várom, hogy a kezemben tarthassam az új ruhadarabokat. A túrára én biztos, hogy ebben a pólóban fogok megjelenni.