Albérletnézésből otthoni bevásárlás lett

Édesapám felköltözött Budapestre vidékről, viszont egyelőre nem volt hova mennie, így néhány hétig velem lakott. A barátnőjével albérlet után kutattak a napokban, ám bármennyire is azt hinné az ember, hogy a fővárosban pofonegyszerű normális lakást találni, ez nem feltétlen van így. Jó néhány otthont megtekintettek, némelyik jól nézett ki, de gáz volt a tulaj, máshol jó fej volt a főbérlő, de ramatyul nézett ki a lakás.

Nagy nehezen akadt végül egy minden tekintetben normális lakás, természetesen édesapám képeket is csinált róla, hogy meg tudja megmutatni. Egészen irigy lettem, noha a saját lakásomat is pofásnak tartom, de lenne még mit csinosítgatni rajta. Az albérlet viszont kifejezetten modernen és stílusosan van berendezve, inkább minimalista, de annál elegánsabb kinézete van. Nem egy, nem kettő dolog megtetszett a lakásból, így megkértem fateromat, hogy kérdezzen már rá legyen szíves a főbérlőnél, hogy hogyan sikerült ennyi pöpec cuccot szereznie. Készségesen válaszolt is az úr, a legtöbb holmit akciósan vásárolta, méghozzá a Pepcóban.

Nem csak erre az egy üzletre hívta fel a figyelmet, hanem a honlapra is, ahol a többi akciót is felfedezte, nyomon követte. Megmondom őszintén, én korábban alaptalanul valamiért a gagyi termékekkel azonosítottam a Pepcót, így kissé húztam a számat, de végül pozitívan csalódtam. Körbe néztem a Pepco akciós újságjában, és csupa menő dolgot találtam, amiket el tudtam képzelni a lakásban. Azt vettem észre, hogy Pepco katalógusokkal azért ritkán találkozik az ember, legalábbis én kevésszer láttam eddig, így óriási pozitívum, hogy ezen az oldalon mindig fent vannak a legfrissebb kiadványok.

pepco

Persze a képek sokszor csalókák, így személyesen is elmentem az egyik boltjukba, ahol először csak félig jártam sikerrel, mivel az alacsony áraknak köszönhetően gyorsan fogynak a termékek. Egy másik üzletben viszont már pótoltam az elmaradást, így minden szükséges, vagy éppen szükségtelen cuccból betáraztam.

Természetesen vannak olyan dolgok, amik még hiányoznak a nappaliból, de az akcioleso.hu-n több tucat áruház leértékelési magazinjait megtaláljuk. Órákig el lehet nézelődni rajta egyébként, így csak óvatosan! Ami még ezen felül is könnyíti a helyzetünket, hogy több menüpontra is kattinthatunk, például az akciós termékekre, vagy az éppen aktuális kuponokra. Persze, ha egy konkrét boltot keresünk, akkor arra is van lehetőségünk, plusz a keresőmezőben is szűkíthetjük a találatokat. Kedvcsinálónak pedig minden üzlet menüpontjában találunk egy kisebb leírást a cégről, illetve, hogy miért érdemes őket választani.

Összességében tehát még én is hasznot húztam édesapám albérlet kereséséből. Arra gondoltam, hogy néha csak úgy el kéne járni még lakásokat nézni, hogy további ihletet gyűjtsek. Bár előbb-utóbb aligha bírná erővel és vastagsággal a pénztárcám…