Az ingatlanomnál is fontosabb a motorom épsége

Szerintem a lakásfajták nagy részét már megjártam. Éltem már kollégiumban, havernál, albérletben és szerencsére most már a saját lakásomban élhetek. Sok embernek ez örökre egy álom marad és nekem is csak azért válhatott valóra, mert a szüleim előre gondolkoztak. Pedig nagyon durva belegondolni, hogy milyen lehet 40 fölött is egy albérletben lakni. Nem mintha bármi gond lenne ezzel a formával.

A baj csak az szokott lenni, hogy így sokkal bizonytalanabb az életünk. Azt értem ezalatt, hogy ki vagyunk téve az adott főbérlő szeszélyeinek. Sosem felejtem el, mikor azzal fenyegetett a bérbeadó, hogy nem fogjuk visszakapni a kauciót, mert nem tetszett neki, hogy nem volt tökéletesen átadva a lakás. Ezután heteken keresztül a legkisebb szögletet is kisúroltam, viszont még így is mondhatta volna azt, hogy ez neki nem elég. Szerencsére azonban nem így végződött.

A lakás mellett a másik legnagyobb befektetésünk és pénzbeli terhünk egyértelműen a jármű, amivel közlekedünk. Az utóbbi hónapokban elkezdtem motorozni, a Motortire oldalának megtalálásáig azonban rengeteg gondom volt a motorgumi vásárlással. Egyszer azonban kaptam egy ötletet egy havertól, hogy nézzem meg, hátha neten is el lehet végezni ezt a tranzakciót. Beírtam a keresőbe, hogy motorgumi vásárlás és csodák csodájára az első helyen volt a motortire hu oldala.

Az első hely már rögtön elnyerte a tetszésemet, úgyhogy elkezdtem megnézni, hogy mit is tud ez az oldal. Mikor fellépünk a motortire hu oldalára, nem a szokásos internetes látvány fogad minket. Azt értem ezalatt, hogy nincsenek felugró reklámok és az oldal is letisztult, illetve fókuszált. Tehát nincsenek felesleges dizájn elemek, viszont ettől függetlenül is jól néz ki a hely. Az esztétika mellett azonban talán még fontosabb, hogy hamar meg lehet találni rajta a legfontosabb dolgokat, amikért jöttünk: a motorgumikat.

Több módon is segítenek abban, hogy a tökéletes terméket találjuk meg a járművünkhöz. Ezt pedig elsősorban a motorgumi kereső funkcióval érik el. Nem hiszem, hogy bárkinek gondja lenne a használatával. Ide be tudjuk írni a motor összes olyan adatát, ami szükséges egy gumi vásárlásához. Ha pedig ezek nincsenek éppen a fejünkben, akkor egyszerűen oda tudunk menni a motorunkhoz, és meg tudjuk nézni. Sokkal egyszerűbb, mint a boltban stresszelni és találgatni, hogy most az átmérő pontosan mekkora volt.

motortire hu

Használt gumi vásárlására is van lehetőség, én azonban mindenképpen újat akartam és kíváncsi voltam, hogy ezek milyen áron érhetőek el a motortire hu oldalán. Ekkor sem kellett csalódnom. Miután beírtam a járművem paramétereit egy szép hosszú listát kaptam arról, hogy milyen motorgumik érhetőek el náluk. Az árak természetesen így sem voltak alacsonyak, mégis, sokkal olcsóbban tudtam beszerezni innen gumit, mint egy rendes boltból.

És attól sem kellett tartani, hogy ez a minőség kárára fog menni. Épp ellenkezőleg! A motortire hu oldalán a legjobb gumi márkákat lehet elérni, ráadásul nagyon könnyen, mivel márka és más különböző szempontok alapján is tudjuk szűrni a keresési találatokat.

Nem is lehetett volna ennél egyszerűbb a motorgumi vásárlása. Végül a kiszállításra és a rendelés menetére sem lehet panaszom. Nagyon rövid idő alatt végeztem az egésszel és szép lassan elfelejtettem, hogy korábban mennyi szenvedéssel járt ez. Mindenkinek ajánlom, nem csak kezdő motorosoknak, hanem veteránoknak is, akik szeretnének könnyíteni az életükön.