Az ingatlanosom mesélt a mandulaolajról

Nagyon szeretnénk már elköltözni, de azért vannak igényeink. Mivel sem én, sem a férjem nem vagyunk nagyon építkezősek, nem értünk hozzá, így olyan lakást szeretnénk venni, ami készen van és új építésű. Természetesen az sem mindegy, hogy hol van a lakás, szeretnénk, ha a munkahelyünkhöz és a szüleinkhez is közel lenne. Szép környezetben, parkra néző lakást szeretnénk. Szinte a lehetetlent keressük, szerencsére azonban van egy kedves ingatlanosunk, aki segít nekünk álmaink lakásának megtalálásában.

Mivel elég sok lakást nézünk meg, így sok időt töltünk együtt Anettel, az ingatlanossal. Egyszer rákérdeztem, hogy ő mit csinál egyébként, amikor nem ingatlanozik, és azt mondta, hogy van 3 gyerkőce, akiket a suliba meg edzésekre fuvaroz. Leesett az állam, mert ránézésre, velem egykorúnak gondoltam, max. 25 évesnek, el sem tudtam képzelni, hogy neki már 3 gyereke van!

Elárulta nekem a titkát: mandulaolaj. Anettnek az arcápolás nagyon fontos, folyton táplálja a bőrét, amely meghálálja a gondoskodást és cserébe a ráncok és az apró barázdák kisimulnak. Hallottam már a mandulaolajról, de nem hittem volna, hogy ilyen hatása van. Anett elmondta, hogy a kozmetikusa ajánlására kezdte el kenegetni a bőrét mandulaolaj alapú hidratálókrémmel 10 éve, azóta sokat változott a házi készítésű kencéjének a receptje, de a hatás töretlen. Érdeklődtem tőle, hol lehet ilyen szuper mandulaolajat beszerezni, így elküldte nekem a humanityaruhaz.hu/termek/mandulaolaj_ph_eur_100_ml linket, ahol a mandulaolaj mellett számtalan természetes alapanyagú készítményt lehet vásárolni.

humanityaruhaz.hu/termek/mandulaolaj_ph_eur_100_ml

Utánaolvastam a Humanity Áruház weboldalán annak, hogy a mandulaolaj Délkelet-Ázsiából származik, és telítetlen zsírsavakban, E-vitaminban, fehérjében, káliumban, cinkben és még számos ásványi anyagban gazdag, hidegen sajtolt olaj. A babák bőrének ápolására kifejezetten ajánlott, a bőrt puhábbá és egészségesebbé varázsolja, csökkenti a fekete táskákat a szem alatt, eltávolítja az elhalt hámsejteket, csökkenti a ráncok kialakulását, emellett gyulladáscsökkentő hatású is. Nem csoda tehát, ha 10 év használat utána Anett bőre olyan csodásan fiatalos, mint egy huszonéves nőé. Ami nagyon fontos, hogy rendszeresen kell használni és védeni kell az arcbőrt a napsugárzástól, mert a nap és a barnaság öregíti a bőrt. Érdemes a mandulaolajhoz cink-oxidot is keverni, amely egy természetes fényvisszaverő anyag.

Megrendeltem a Humanity Áruházból a mandulaolajat a humanityaruhaz.hu/termek/mandulaolaj_ph_eur_100_ml linkről, és mellé még jó pár természetes alapanyagot, melyekből én is el fogom készíteni a saját bőrtápláló krémemet. Én is szeretnék úgy kinézni 3 gyerek után, mint Anett, az ingatlanos.