Esküvő ajándék vendégeknek, hogy elég jusson az új házra

Nincs egyszerű helyzetben az a házasodni készülő pár, akinek nincs még saját fedele a feje felett. Az esküvő költsége és mellé az új ingatlan reménye elég messze esnek egymástól, ha csak nem milliókat táncol össze a menyasszony a menyasszonytáncnál. Úgyhogy ha a téma esküvő ajándék vendégeknek, akkor lehet, hogy a pár nem véletlenül próbál takarékos megoldást találni.

Egy új ingatlan ugyanis manapság jóformán elérhetetlen egy fiatal pár számára – teljesen függetlenül attól, hogy milyen keresettel bírnak. Hogyha nincs valami jelentős kezdő tőke, egy örökség, vagy egy másik ingatlan, amin túl lehet adni, akkor nem sok az esély arra, hogy még akár hitellel is beleugorjon bárki egy új lakásba, vagy főleg házba – még vidéken is nehezen.

De ne szaladjunk ennyire előre, igazából az esküvő megszervezése is komoly teher, ezért nagyon fontos, hogy a legjobb áron legjobb minőséget biztosító szolgáltatókat sikerüljön megtalálni. Akkor is, hogyha mondjuk egy olyan dologról van szó, ami esküvő ajándék vendégeknek, meg mellette saját magunknak is nagy dolog, hogy otthon lehet majd a végeredmény belőle – mondjuk egy esküvői fotóalbum formájában.

A selfiegep.hu pontosan olyan fotóautomatákat ad bérbe, amiket jó áron van lehetőség kölcsönözni. Mit jelent ez? Hát alapvetően háromféle ár van megadva a honlapon, amik még az idei évre vonatkoznak. Egyrészt, lehet 99 000 forintért igénybe venni ezt a szolgáltatást, amiért 4 órára lehet megrendelni a fotóautomatát asszisztenssel együtt. Aztán ott van a 119 000 forintos verzió, amiért már 6 órára jönnek ki jobbnál jobb fotókat készíteni a vendégekről, amiket aztán haza vihetnek magukkal minden mennyiségben. Ezért az árért már arra is van lehetőség, hogy egy színes hátteret is válasszunk, ami azért sokkal jobban mutat a fotókon, mint egy egyszerű, egyszínű fehér háttér.

A harmadik verzió pedig 139 000 forintba kerül, amiért cserébe 8 órás szolgáltatást kaphatunk asszisztenciával, végtelen mennyiségű elkészíthető fotóval és mindenféle vicces parókával, felfújható játékokkal és álarcokkal. Bármelyiket is választja az ifjú pár, utána számolva, hogyha ez nem csak buli, hanem valóban a vendégeknek osztott ajándék is, akkor már bőven ki lehet úgy jönni belőle, hogy megérje inkább erre költeni, különféle ajándékok helyett.

De a selfiegep.hu nem csak arra gondol, hogy ez egy esküvő ajándék vendégeknek, de arra is, hogy mondjuk karácsonyi ajándék a céges rendezvényeken a dolgozóknak. Ugyanis, ha megnézitek a netes referenciákat, akkor ott leginkább nagy vállalatok vannak felsorolva – szóval simán lehet, hogy a budapesti bázis miatt leginkább velük dolgoznak együtt.

A lényeg, hogyha egy megbízható céget szeretnétek felkérni, hogy legyen egyszerűen, gyorsan és okosan elintézve az esküvő ajándék vendégeknek, akkor egy fotóautomata nagyon praktikus választás lehet.