Házhoz jön a PC Mentor laptop szerviz, ha nagy a gond

A lakásom a legszebb, most aggódhatok a laptopomért

Van az a mondás, hogy ami elromolhat, az el is romlik – nos, nálunk ez hatványozottan igaz. Nemrég felújítottunk a lakásban, az a szemét, ami egy felújítás után maradni tud a helyszínen… elképesztő, hetekig csak takarítottunk, nem győztük kipucolni a lakást. A leginkább a festés és villanyozás után maradt törmelékkel és porral gyűlt meg a bajunk. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyi bajunk lesz vele! Két porszívót is elfogyasztott ez a rengeteg munka… Nagyon bosszantó volt, úgy éreztem, tíz évet öregedtem a munkálatok alatt. Utólag már azt mondom, okosabb lett volna befektetni egy ipari porszívóba – ajánlom mindenkinek, aki felújításra adja a fejét. Higgyétek el, nem éri meg másképp.

Szerencsére aztán miután túl voltunk ezeken a megpróbáltatásokon, már tudtuk élvezni a végeredményt. Ami viszont GYÖNYÖRŰ lett!!! Szentül hiszem, hogy a mi lakásunk most a legszebb a teljes lakóparkban. A megpróbáltatásaink azonban sajnos itt nem értek véget: a következő, ami beadta a kulcsot, az a laptopom volt. Hiába próbáltam meg bekapcsolni, semmi, csak nagy fekete képernyő. Kicsit kétségbe estem, hogy most mitévő legyek, de szerencsére egy ismerősöm ajánlotta a PC Mentor laptop szervizt, így volt kihez fordulnom segítségért. Nagyon hálás vagyok nekik, hogy rendbe hozták a laptopomat, profi munkát végeztek! Pedig emlékszem, remegő lábakkal sétáltam be a 14. kerületi üzletükbe (ezen felül Budapesten még az 1. kerületben vannak jelen). Az ügyintéző nagyon kedvesen fogadott, felvette az adataimat, és maximális figyelemmel hallgatta a problémámat. Ezt követően ezt is jegyzőkönyvbe vette, és kézbe vette a laptopomat is.

PC Mentor laptop szerviz – korrekt tájékoztatás, maximális ügyfél elégedettség!

Gyors átforgatás után azt állapította meg, hogy valószínűleg csak egy alapos tisztításra lesz szükség, utána már ismét úgy fogom tudni használni, mintha újonnan vettem volna! Nagy kő esett le a szívemről, hiszen ez alapján annyira nem vészes a helyzet. Mindenesetre megbeszéltük, hogy első körben egy teljes átvizsgálást fognak végezni a laptopon . A PC Mentor laptop szervizben ez az alapcsomag része, e nélkül neki sem állnak a javításnak. Így ha mégis valami egyéb probléma is befolyásolja a laptop működését, akkor arra is nagyon hamar fény derül. Így célzottan lehet orvosolni a problémát. A normál javítás 1-3 napot vesz igénybe. Nekem még aznap csörgött a telefonom, hogy mit találtak az átvizsgálás során, és milyen javítások szükségesek. A PC Mentor laptop szerviznél ugyanis nincsenek rejtett költségek – minden javítási költségről tájékoztattak, és csak az után kezdték el a munkálatokat, hogy rábólintottam. Nagyon pozitívan csalódtam – nemcsak, hogy profi, de abszolút tisztességes, korrekt csapat is, öröm velük együtt dolgozni! Ajánlom mindenkinek, aki megbízható laptop szervizt keres. Így most már elmondhatom, hogy nem csak a lakásom, de a laptopom is a legragyogóbb az egész háztömbben!