Már nagyon kellett egy jó székhelyszolgáltató cég

Ingatlan értékesítéssel foglalkozom. Pontosabban régi, rozoga házakat veszek meg, felújítom őket a barátaimmal, majd eladom őket. Nagyon régóta csinálom már ezt, és nagyon szeretem ezt a munkát. Élvezem az egész adás vételt, meg a felújítást is, főleg amikor a barátokkal együtt csináljuk. Kiskorom óta szeretem a házakat, bolyongani az öreg házakban, de a legszebb, amikor a régiből valami újat, sokkal értékesebbet hozhatok létre. Új esélyt adok a régi házaknak, lakásoknak, ingatlanoknak, hogy az új vevő boldogan kezdhesse meg ott az új életét. Mert minden költözés egy új életszakasz, egy új kezdet, én ebben hiszek.

Amikor alapítottam a cégemet, mindenképpen igénybe akartam venni székhelyszolgáltató céget. Keresgéltem sokáig, hogy a legmegfelelőbbet találjam meg, ami sikerült is. Rátaláltam a Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel városában, a szekhelyszolgaltatas24.hu oldalon. Ezen a cégen keresztül végeztem magát a cég megalapítását is és igénybe vettem az egyik székhelyszolgáltató csomagot. Ugyanis több csomag közül választhat az ember. Van két budapesti csomag, az egyik székhelye Budán, a II. kerületben a Bem József utcában található, a másik pedig Pesten a VI. kerületben a Szinyei Merse utcában. Mind a két székhely remek helyen van, jól megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind személygépjárművel. A fővárosi szolgáltatások ára 29 900 forint 6 hónapra, plusz egy ingyenes hónapot is adnak hozzá.

Valamint van egy csomag, aminek a helyszíne Újlengyelben van. Az újlengyeli székhely azért különleges, mert ebben a községben már vagy 30 éve nincsen iparűzési adó, tehát az ott székelő cégeknek nem kell fizetnie, plusz emiatt nem is kaphatnak semmilyen ellenőrzést a végrehajtóktól vagy a NAV-tól. Így az újlengyeli csomag ára 39 900 forint, 6 plusz 1 hónapra úgy, mint a budapesti csomagoknál.

A Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel városában valóban egy órán belül lehetséges, mivel a hozzájáruló e-mailt ilyen rövid idő alatt meg is kaphatja az ügyfél. A csomag tartalmazza a következőket: havi egy alkalommal ingyenes iroda használat, jól látható helyre kihelyezett tábla a cég nevével. Ez egy kötelező pont, ami hiányában a céget akár meg is büntethetik. Tartalmaz még olyan szolgáltatást is, hogy minden postára érkező levelet átvesznek az ügyfél helyett, majd e-mailben, beszkennelve elküldik őket, majd időnként az eredeti leveleket is eljuttatják a tulajdonosnak, legyen szó hivatalos vagy nem hivatalos levélről. Végül pedig egy olyan szolgáltatást is tartalmaznak a csomagok, hogy minden hatósági intézkedést, a helyszínre érkezők kényszerintézkedéseit tűrik, sőt szakszerűen, profi módon kezelik. Ezzel nagyon sokat segítenek a tulajdonosnak, főleg ha az kezdő vállalkozó. Hiszen az ilyen intézkedések igaz kötelezőek, de sokan nem tudják, hogyan kezeljék őket.

A székhelyszolgáltató csomagokon kívül még maga a cégalapítás is elvégezhető egész egyszerűen és gyorsan. Csupán fel kell venni a kapcsolatot a céggel, s egyeztetni kell egy időpontot a személyes találkozóra, amikor minden dokumentumot aláírnak, a pénzügyeket rendezik. Ezután a megbízónak nincs is több dolga, csak várni, hogy bejegyezzék a céget. A kész dokumentumokat pedig eljuttatják a cégbíróságnak, aki néhány nap alatt be is jegyzi a céget. Ez velem is pont így történt.