Új főbérlőm ajánlotta a Méta Autószervizt

Legyen szó saját lakásról vagy albérletről, mindig nehéz kiválasztani a lehető legideálisabb leendő lakhelyet, hiszen rengeteg szempontot kell mérlegelni: méret, elhelyezkedés, berendezés, bútorozott vagy sem… munkába járási lehetőség, szomszédok, na meg alapból milyen a környék infrastruktúrája, hiszen nem mindegy, hogy át kell utazni a fél megyén az első közértig vagy azért belátható távolságon belül is meg lehet ejteni egy heti bevásárlást.

No meg persze: a főbérlő személye. Aki lakott már albérletben, az pontosan tudja, hogy a főbérlő három fajta lehet – vagy olyannyira megnehezíti az életed, hogy szíved szerint kérnéd vissza a kauciód; vagy semleges, hagy élni és nem nagyon foglalkoztok egymással; vagy pedig az a fajta, akit klónozni kéne. Na, hát az enyém a harmadik kategóriába tartozik – a lakása kiadása után igazából pár utcával arrébb költözött csupán, de nem járt a nyakamra, viszont ha kellett, azonnal segített. Így történt ez akkor is, mikor mint a környéken friss lakóként az autómnál esedékessé vált egy általános szerviz, nagygenerál, állapotfelmérés a műszaki előtt – az általam megszokott hely nagyon messze volt, így főbérlőm megírta javaslatát: MetaAutoszerviz Hu.

Nem is teketóriáztam sokat, kíváncsian fel is kerestem az ajánlott weboldalt, mert főbérlőm meglepő lelkesedéssel ajánlotta, elmondása szerint barátai és saját személyes tapasztalatai alapján. A honlapot nézve örültem, hogy egy márkafüggetlen szervizre kaptam ajánlást, ahol ráadásul az általuk beszerzett alkatrészekre minimum fél éves garanciát is vállalnak, ami által rögvest nagyon szimpatikusak lettek, hiszen még online árajánlat kérésére is lehetőséget biztosított a meglepően magas minőségben kiépített rendszerük – emellett a munkalap online is lekérhető a javítások alatt készült fényképekkel egyetemben – elképesztően ügyfélközpontúnak tűntek, amelyet nagyon értékeltem, hiszen én is olyan munkakörben dolgozom, ahol ez igen fontos szempont a munkavégzés során.

Az árlistájuk is nyilvános volt, aminek őszintén szólva igen örültem, mert mindig utáltam, ha meg kellett kérdeztem egy termék van szolgáltatás árát és akkor kellett rájönnöm, hogy irreálisan drága vagy szimplán nincs rá keretem… és a honlap szerint még azt is vállalták, amire nekem volt szükségem, azaz műszaki vizsga előtti állapotfelmérést. Ezt egy 30 pontos lista alapján végzik, szintén minden dokumentáció lekérhető elektronikusan, mi több: a hibakiolvasás mellett még a műszaki vizsgára való jelentkezést és az oda való elvitelt is megoldják, ha szükség van rá. Erre mondja valaki, hogy nem ügyfélközpontúak!

Nem volt kérdés, hogy a MetaAutoszerviz Hu lesz a tökéletes megoldás a kérdésemre, így rövidesen foglaltam is náluk időpontot. A folyamat során minden simán ment: hamar kaptam időpontot, pontosak voltak és magas szakértelemmel rendelkeztek. Mint kiderült, egy-két kisebb, rejtett hiba volt az autómban, amiket mindenképpen érdemes volt kijavítani és korrigálni a műszakiztatás előtt, így mire oda került a sor, már nem kellett aggódnom az esetleges problémák miatt. Ahogy ígérték, minden szükséges dokumentációt el tudtam érni elektronikus úton, így bármikor hozzájuk férhettem és megnézhettem őket. Valóban annyit is fizettem, amennyi az árlista lapján kalkulálásra került és természetesen később az általuk intézett műszaki vizsgán sem volt semmi gond.

Összefoglalva nagyon örülök, hogy megfogadtam segítőkész főbérlőm javaslatát és megnéztem a MetaAutoszerviz Hu weboldalát, majd hozzájuk is fordultam: bátran ajánlom mindenkinek azóta is, ha egy gyors, pontos és tényleg magas színvonalú autószervizt keres, bármilyen jellegű is legyen a probléma.